Passa al contingut principal

2a GALA SOLIDÀRIA GIMNÀS BUNKAI BARBERÀ




Fa un mes i mig em van proposar fer un text per la Gala Solidària del Gimnàs Bunkai de Barberà. Vaig dir que sí. La idea de l'organitzadora era que fos un conte on apareixés Gandalf, el mag de "El Señor de los anillos" i mitjançant les seves paraules fes reflexionar als assistents sobre la necessitat d'ajudar als que ens necessiten. 

El mateix dia em vaig posar mans a la feina i vaig entregar el que havia fet. La sorpresa vingué quan em van comunicar que Pepe Mediavilla, doblador de personatges com Morgan Freeman i/o Gandalf , entre altres, posaria la veu en off al text.

La meva il·lusió es disparà en rebre la notícia ja que sabia que si agradava la creació quedaria perfecte. Aquest dissabte es va celebrar la Gala al Teatre de Barberà on les localitats es van vendre en la seva totalitat per a les dues sessions convocades. La primera era la infantil i la segona la d'adults.

En fi, que he col·laborat per una bona causa on em sento gratament recompensada en veure el resultat. Us deixo un petit trailer on es pot admirar la gran veu i professionalitat del doblador.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Hem rebut correctament el teu comentari. Aviat el veuràs publicat.

Entrades populars d'aquest blog

FRASES MOTIVADORES RECORDADES DURANT EL 2013

Treballant amb ganes arribaràs al cim Cal lluitar per aconseguir el nostre objectiu El que fas pels altres de forma desinteressada i altruista, la vida t'ho torma passat el temps. Estic contenta i feliç, per tant emeto vibracions positives i plenes d'energia. Ets tú qui genera l'estat positiu que produeix felicitat.  Cualquier pérdida es una ganancia a otro nivel. Acepto que las cosas cambian, unas veces para mejor. ¿ Por qué los que más ayuda necesitan no la aceptan ? Lema: Acceptem l'afecte que ens ofereixen. Pregunta: Saps qui aspecte de la nostra vida controlem plenament? Canvia la forma de pensar sobre la manera en la qual ens comuniquem. El éxito está al alcance de nuestra mano. Escriure és l'art d'organitzar el caos Ets lliure de decidir què vols ser. Todo lo que no acaba conmigo me hace más fuerte (Nietszche) Les espectatives que posis en tu condicionaran el resultat. No son buenas ni la escasez ni el exceso. La amistad hace que la vi

JUDO: MARINA RODRÍGUEZ AL CAMPIONAT D'ESPANYA

Marina Rodríguez en un entrenament La Judoca rubinenca Marina Rodríguez anirà el proper dissabte dia 7 de maig a Madrid amb la selecció catalana per participar en el campionat d'Espanya de Judo.  Marina competirà diumenge en la categoria cadet - 63 Kg El seu entrenador, el mestre Joan Marcual ha fet la següent valoració que transcric a continuació: " La Marina ja ha aconseguit un objectiu que és molt complicat: arribar a aquesta fase final i estar entre les 16 millors d' Espanya (i per suposat la millor de Catalunya).  Diumenge, cada combat serà una final.  No ho tindrà gens fàcil, però no hi ha res impossible.  Sabem que lluitarà fins el final, com sempre.  Qui la vulgui guanyar ho passarà molt magre.  Molta sort Marina.  Tots estem amb tu." Si voleu seguir la competició es pot fer en directe via online.  Retransmissió en directe a Judo live   Marina Rodríguez  tatami 5, a partir de les 12 h. de d

TREBALLS A GANXET I PUNT DE CREU

Quan disposes de temps i esperes respostes i més respostes és interessant per aprofitar l'energia fer manualitats. Les fotografies corresponen a les darreres creacions en les que he estat ocupada. La primera fotografia és la d'un cucut de ganxet per penjar a la porta o a la paret, i la segona fotografia és un conjunt de pitets a punt de creu. La motivació és molt forta donat que he sabut que tornaré a ser tieta i estic entusiasmada.